RC-Monster Forums  
RC Monster

Go Back   RC-Monster Forums > RC-Monster Area > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 3 votes, 5.00 average. Display Modes
Old
  (#31)
bdebde
That's All Folks!
 
bdebde's Avatar
 
Offline
Posts: 2,359
Join Date: Dec 2006
Location: in a VAN down by the RIVER
04.17.2009, 09:55 PM



I would love to have higher speeds like most of you guys, but I have DSL at over max range (over 18000 ft). The "standard" DSL is up to 6M speed, but because of my extreme distance I can only get lower speed. In fact the only way I got DSL this far out from switch, is because a friend of mine knows the area supervisor. I called him up and asked to try it even though I am almost 1000 ft over range.
   
Reply With Quote
Old
  (#32)
BrianG
RC-Monster Admin
 
BrianG's Avatar
 
Offline
Posts: 14,609
Join Date: Nov 2005
Location: Des Moines, IA
04.17.2009, 09:59 PM

Is there some kind of repeater or booster they can add somewhere in between? Might cose a pretty penny if it's even possible, but if you're that hard up for speed...

Your ping results look pretty decent though...
  Send a message via Yahoo to BrianG Send a message via MSN to BrianG  
Reply With Quote
Old
  (#33)
bdebde
That's All Folks!
 
bdebde's Avatar
 
Offline
Posts: 2,359
Join Date: Dec 2006
Location: in a VAN down by the RIVER
04.17.2009, 10:07 PM

It certainly beats dial up (OMG who uses that anymore?). Pages actually load quicker at home (this connection) than they do at work with a much faster connection.
   
Reply With Quote
Old
  (#34)
E-Revonut
RC-Monster RC8T
 
E-Revonut's Avatar
 
Offline
Posts: 2,554
Join Date: Jan 2008
Location: Syracuse, New York (Camillus)
04.17.2009, 10:25 PM



My speed sucks, but I'm using wireless on my laptop and my Cable modem is about 7 years old.

My iPhone has 180kbps download and 27kbps upload


RC-Monster RC8T 1515 2.5D/MMM/5s RC-M 4500mah
SC10 MMPro 13.5T 2s NeuEnery 5000mah
RC18T Mamba 25/5400kv 2s lipo + 6s NiMh
   
Reply With Quote
Old
  (#35)
Foxracin
Guest
 
Posts: n/a
04.17.2009, 10:31 PM



Using wireless on laptop with DSL. Its fast enough for me. lol
   
Reply With Quote
Old
  (#36)
BrianG
RC-Monster Admin
 
BrianG's Avatar
 
Offline
Posts: 14,609
Join Date: Nov 2005
Location: Des Moines, IA
04.17.2009, 10:31 PM

Quote:
Originally Posted by bdebde View Post
It certainly beats dial up (OMG who uses that anymore?). Pages actually load quicker at home (this connection) than they do at work with a much faster connection.
Just about everything beats dial-up! Before my g/f moved in where I have cable internet, I set her up so she could use her Palm Treo as a modem hooked to a PC. It wasn't the best (latency was kinda high and was download limited to a 17MB for a single file), but even that was better than dial-up.
  Send a message via Yahoo to BrianG Send a message via MSN to BrianG  
Reply With Quote
Old
  (#37)
brushlessboy16
Im not dark, Im over ripened! xD
 
brushlessboy16's Avatar
 
Offline
Posts: 5,607
Join Date: Sep 2007
Location: Westampton NJ
04.17.2009, 10:42 PM



Benjamin White
R/c Monster Team Driver
Jq the car, LST, Sportweks turmoil pro
Unconventional Techniques, Superior Results
  Send a message via Yahoo to brushlessboy16 Send a message via AIM to brushlessboy16 Send a message via MSN to brushlessboy16 Send a message via Skype™ to brushlessboy16 
Reply With Quote
Old
  (#38)
What's_nitro?
Soldermaster Extraordinaire
 
What's_nitro?'s Avatar
 
Offline
Posts: 4,529
Join Date: Apr 2007
Location: Plymouth, MA, USA
04.17.2009, 11:12 PM

Cool. Most of you have a very good connection. I heard Comcast was gonna be upgrading their line pretty soon, too. The high-speed service will have up to 50Mb/s DL.

Hey Bdebde, do they give you any discount for the slower service? Ya know, since you know a guy???

*edit* New test:



10ms ping....


I am faster than Buzz Lightyear.

Last edited by What's_nitro?; 04.17.2009 at 11:17 PM.
   
Reply With Quote
Old
  (#39)
_paralyzed_
working on a brushless for my wheelchair.....
 
_paralyzed_'s Avatar
 
Offline
Posts: 4,890
Join Date: Mar 2007
Location: minnesnowta
04.17.2009, 11:18 PM

My desktop should have the same results, right? If not the slow speed is computer related?


_______________________________________

It's "Dr. _paralyzed_" actually. Not like with a PhD, but Doctor like in Dr. Pepper.
   
Reply With Quote
Old
  (#40)
lincpimp
Check out my huge box!
 
lincpimp's Avatar
 
Offline
Posts: 11,934
Join Date: Aug 2007
Location: Slidell, LA
04.17.2009, 11:23 PM

   
Reply With Quote
Old
  (#41)
What's_nitro?
Soldermaster Extraordinaire
 
What's_nitro?'s Avatar
 
Offline
Posts: 4,529
Join Date: Apr 2007
Location: Plymouth, MA, USA
04.17.2009, 11:31 PM

Quote:
Originally Posted by _paralyzed_ View Post
My desktop should have the same results, right? If not the slow speed is computer related?
If you aren't using a wireless connection, then your speed should be a lot higher. It could just be the settings on your LAN card. You could try setting a static IP, or disabling some IE services/functions. Like you said I doubt it is spyware, but you should scan anyways. An easy way to tell if there are programs hogging bandwidth is to open Task Manager (Ctrl+Alt+Delete) and click on the "Networking" tab. If there is a lot of activity and you aren't DL'ing anything () then your computer might be sick...


I am faster than Buzz Lightyear.

Last edited by What's_nitro?; 04.17.2009 at 11:33 PM.
   
Reply With Quote
Old
  (#42)
_paralyzed_
working on a brushless for my wheelchair.....
 
_paralyzed_'s Avatar
 
Offline
Posts: 4,890
Join Date: Mar 2007
Location: minnesnowta
04.17.2009, 11:41 PM

0 activity. I think its just crap service and nobody knows better than to complain to comcast. I'm paying $45 a month for that.


_______________________________________

It's "Dr. _paralyzed_" actually. Not like with a PhD, but Doctor like in Dr. Pepper.
   
Reply With Quote
Old
  (#43)
What's_nitro?
Soldermaster Extraordinaire
 
What's_nitro?'s Avatar
 
Offline
Posts: 4,529
Join Date: Apr 2007
Location: Plymouth, MA, USA
04.17.2009, 11:43 PM

Wow. YOU should call them.


I am faster than Buzz Lightyear.
   
Reply With Quote
Old
  (#44)
BrianG
RC-Monster Admin
 
BrianG's Avatar
 
Offline
Posts: 14,609
Join Date: Nov 2005
Location: Des Moines, IA
04.17.2009, 11:47 PM

Give them a call on Monday and say you are unsatisfied with the speed. It could simply be poor coax wiring somewhere.
  Send a message via Yahoo to BrianG Send a message via MSN to BrianG  
Reply With Quote
Old
  (#45)
MetalMan
RC-Monster Mod
 
MetalMan's Avatar
 
Offline
Posts: 5,297
Join Date: Mar 2005
Location: SoCal
04.17.2009, 11:59 PM



That's on a wireless connection on my laptop, with about 80% signal strength. Good enough on the download, just wish that upload were faster


SH Z-Car, Custom Crawler, 8s Savage, 12s XTM XLB 1/7 buggy, 4wd 4-link rear/IFS Pro4 truck, Custom Hyper 10 Short Course, Belt-Drive Mammoth ST 1/8 truggy, 4s 17.5 MM Pro HPI Blitz
   
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump



RC Monster




Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com