RC-Monster Forums  
RC Monster

Go Back   RC-Monster Forums > Questions and Answers > General Questions

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
RC-Monster Forum Question
Old
  (#1)
eovnu87435ds
A 16yr old with a combover
 
eovnu87435ds's Avatar
 
Offline
Posts: 636
Join Date: Sep 2008
Location: Mount Holly, NJ
RC-Monster Forum Question - 08.17.2009, 04:54 AM

has anybody ever noticed this? I found it kind of weird while editing a post(im a compulsive post editor). If you click the edit your post button, and it edits it in the same page, the button that is supposed to be "Save" or whatever says Vote Now. I saw that and got quite confused for a minute, but lo and behold, it works.

Not that it bothers me much, just want to know if anybody knows about this...


Hyper 7
BARBIE JEEP!!
CRT.5
TC4
RC18B
I will fix your red-ringed xbox 360!
  Send a message via AIM to eovnu87435ds  
Reply With Quote
Old
  (#2)
Metallover
RC-Monster Spudgunner
 
Metallover's Avatar
 
Offline
Posts: 2,353
Join Date: Apr 2008
Location: South Dakota
08.17.2009, 08:45 AM

Yeah right.

EDIT: It says save for me.

EDIT: And if you edit fast enough, It doesn't say you edited it at the bottom of the post later.
  Send a message via AIM to Metallover Send a message via MSN to Metallover  
Reply With Quote
Old
  (#3)
BrianG
RC-Monster Admin
 
BrianG's Avatar
 
Offline
Posts: 14,609
Join Date: Nov 2005
Location: Des Moines, IA
08.17.2009, 11:34 AM

It says "save" for me too.

Quote:
Originally Posted by Metallover View Post
...EDIT: And if you edit fast enough, It doesn't say you edited it at the bottom of the post later.
I think it gives you that italicized "edited" message only if people have read the post since you posted it. That way, they know to reread it again as it may have changed.
  Send a message via Yahoo to BrianG Send a message via MSN to BrianG  
Reply With Quote
Old
  (#4)
OZ-RUSTLER
RC-Monster Carbon Fiber
 
OZ-RUSTLER's Avatar
 
Offline
Posts: 201
Join Date: Oct 2008
Location: Sydney, Australia
08.18.2009, 07:42 AM

It says "vote now" for me.
Hang on, it didn't do it then. But I swear, it did before

Last edited by OZ-RUSTLER; 08.18.2009 at 07:45 AM.
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
riverat1540
RC-Monster Aluminum
 
riverat1540's Avatar
 
Offline
Posts: 503
Join Date: Mar 2007
Location: Algonquin, IL
09.15.2009, 10:51 AM

I also just had the vote button instead of save when i was editing, so your not alone


Losi Muggy

medusa 36-80-2000kv
6s turnigy 30c
MMMV3
46ts/ 14-16p
spektrum radio
  Send a message via Yahoo to riverat1540 Send a message via AIM to riverat1540  
Reply With Quote
Old
  (#6)
Metallover
RC-Monster Spudgunner
 
Metallover's Avatar
 
Offline
Posts: 2,353
Join Date: Apr 2008
Location: South Dakota
09.23.2009, 12:10 AM

Just got it twice on my iPod. Ill try to get the screenshots I took uploaded on to here sometime this week.
  Send a message via AIM to Metallover Send a message via MSN to Metallover  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump



RC Monster




Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com